Herstel Je Windows Pc Met Systeem Herstel Windows 10

Verbetert de systeemprestaties door te optimaliseren hoe Windows het geheugen gebruikt. Geeft aan welke programma’s en processen de meeste middelen gebruiken. Schakelt opstartprogramma’s uit om de opstarttijd van Windows te verbeteren.

  • Dan is het tijd om het heft in handen te nemen metFix-It Utilities!
  • Vervolgens moet u de op de pagina klikken met de naam KEUZE VAN HET HERSTELPUNT BEVESTIGEN en daar op VOLGENDE drukken.
  • Een herstelpunt is eigenlijk een selfie van het systeem op dat moment.
  • Als u extra schijven heeft die u wilt beschermen met Systeemherstel, moet u de stappen op elk opslagapparaat herhalen.

U kunt op deze manier systeemwijzigingen ongedaan maken, zonder dat dit van invloed is op uw persoonlijke bestanden, zoals e-mailberichten, documenten of foto’s. Als je computer niet goed meer functioneert kan het herstellen van het systeem, zoals je computer in het begin dat je hem kocht deed een goede oplossing zijn. Want als je regelmatig computert worden er veel programma’s op je harde schijf opgeslagen die je regelmatig moet updaten om msvcr100.dll de huidige versie ’s hiervan te houden.

Windows Register Repareren En Opschonen

De software van het systeem register schoon te maken van het bestand afval. De software detecteert de niet-bestaande toepassingen op de harde schijf en stelt u in staat om hun sleutels uit het register te verwijderen. De download is gestart, controleer het downloadvenster van uw browser.

Animatie voor eerste aanmelding uitschakelen op Windows 10

Krijg direct een overzicht van belangrijke systeeminformatie, schijf- en geheugenruimte, levensduur van de batterij en processen die op uw pc worden uitgevoerd op één gemakkelijke plaats. Optimise Wizard optimaliseert uw harde schijf en systeemregister voor betere systeemprestaties.

Systeemherstel Is Door Uw Systeembeheerder Uitgeschakeld

GratisSoftware.nl geeft sinds 2004 een actueel en betrouwbaar overzicht van legale gratis software & tech nieuws. Heeft u vragen en of problemen met uw computer dan kunt u terecht op het forum van PC Web Plus voor gratis hulp en ondersteuning. De herstelconsole kan ook direct vanaf de Windows cd / dvd gestart worden, zorg ervoor dat de cd / dvd drive in de BIOS wel als first bootdevice staat ingesteld. Het starten van de herstelconsole vanaf de Windows cd / dvd. Als de installatie gereed is verwijder je de Windows cd/dvd en herstart je de computer. Het installeren van de herstelconsole als opstartoptie.

En herstelpunten kunnen alleen worden gemaakt, wanneer aan het inschakelen van systeemherstel gedacht is. Klik op de knop ” OK ” op het bevestigingsscherm wanneer Windows opstart . Dit scherm moet bevestigen dat je systeem en register zijn hersteld naar hun oorspronkelijke instellingen . Wanneer u deze melding ziet , het proces is voltooid . Klik op de ” Next ” knop op de ” Keuze van herstelpunt bevestigen ” pagina . Wachten als de computer herstelt naar de eerdere register configuratie en reboots . Dit zal waarschijnlijk enkele minuten duren .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *